IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.


Termeni si Conditii de utilizare a site-ului Electro-Casnic.ro

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.electro-casnic.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile sitului.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

www.electro-casnic.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza sau comanda produse pe acest site. www.electro-casnic.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Aceste date ne trebuiesc pentru inscrierea in documentele fiscale emise de societate conform legii, dumneavoastra sunteti obligat sa furnizati aceste date, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele fiscale si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt folosite doar de www.electro-casnic.ro pentru emiterea documentelor fiscal si compania de curierat Fan Curier

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de www.electro-casnic.ro numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale, informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor si eventualele promotii www.electro-casnic.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea in scris a acestora si cu informarea dumneavoastra.

SECURITATEA INFORMATIILOR

www.electro-casnic.ro face eforturi de a moderniza in continuu softul pentru a nu fi accesat fraudulos dar nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului care este conceput de Kevin Software & Design SRL si gazduit pe serverele Romedchim SRL.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

www.electro-casnic.ro nu poate fi facuta vinovata pentru folosirea gresita a produselor comercializate pe acest site, acest magazine online ofera produsele “ ASA CUM SUNT” fara alte garantii suplimentare fata de cele oferite de producator/distribuitor. www.electro-casnic.ro nu poate fi facuta vinovata pentru erori aparute in descrierea produselor, www.electro-casnic.ro, vizitatorii fiind de accord ca cumpararea produselor se face pe propriul risc. www.electro-casnic.ro nu garanteaza ca serverul sau mail-ul trimis de la electro-casnic.ro sunt lipsite de virusi sau alte component daunatoare www.electro-casnic.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clienti fara a face diferentieri de varsta, religie, etnie sau nationalitate.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului reprezentand texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri au fost alcatuite in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, www.electro-casnic.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in acest magazine online, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod. (culoare, accesorii, aspect etc.) www.electro-casnic.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv www.electro-casnic.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Valoarea maxima a obligatiilor www.electr-casnic.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de www.electro-casnic.ro de la acest client. Dupa expedierea produselor, magazinului www.electro-casnic.ro nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre www.electro-casnic.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie sunt emise direct de producator . Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

CLAUZA DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Clientul are dreptul de a notifica in scris www.electro-casnic.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la expedierea produsului (EXCEPTIE FAC CONSUMABILELE SI ACCESORIILE), prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile, consumabilele nefolosite si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, in cazul in care produsul face parte din campania 1+1 gratis clientul se obliga la restituirea si celui de al doilea produs in aceleasi conditii (ambalaj original, fara urme de zgarieturi), nerestituirea celui de-al doilea produs in aceste conditii duce la pierderea clauzei de denuntare unilaterala a contractului , clientul suporta cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact[a]electro-casnic.ro prin posta la adresa: B-dul Preciziei nr.30, sector 6, Bucuresti.

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinul nostru este de 1-2 zile lucratoare dar poate ajunge exceptional la maxim 15 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii.

CONDITII LEGALE

www.electro-casnic.ro functioneaza conform legislatiei Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.electro-casnic.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre www.electro-casnic.ro si clienti se va incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, partile sunt de acord sa urmeze si sa respecte legislatia in vigoare din Romania, litigiu sa fie inaintat spre solutionare Judecatoriei Sector 6 Bucuresti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.

 

Navigare după brand

Toate brandurile »

Abonează-te la noutăţi și află înaintea tuturor despre promoțiile noastre sau despre cele mai noi apariții.
Viziteaza site-ul Electro-Casnic.ro pe ShopMania